Hölgyeim és uraim! Drága barátaim! Polgárok!

Igen-igen, könnyedén kitalálhatja a nyájas olvasó, hogy e sorok írója kitől kölcsönözte ezt a megszólításként alkalmazott szösszenetet. Aki nem találta ki, az politikai naprakészség tekintetében vagy halmozottan hártányos helyzetű vagy híjján vagyon a kombinatorikai készségeknek, ámbátor lehet, hogy csak fáradt. / Nem szeretnék megbántani senkit így az első nap. / Lesz még rá alkalom bőven...


Tehát. ( Itt most Mr.Bean arcot vágok és hátra nézek bárgyú kollégáimra akiknek arcáról a győzelem mámora helyett azt lehet leolvasni, hogy teleszarták a gatyájukat. Pampula számon az okosok, a tudás birtokában lévők huncut félmosolya szalad végig ,majd kissé - mintegy bátorítóan - megrázom a fejem. De ezek a pöcsök, csak nem akarnak örülni. Pedig megadtam a jelet... 2006-ban is ezzel a szar műmosollyal álltak a pódiumon. De azt tudtuk miért van. )

Történelmi jelentőségű pillanatokat élhetünk át, kedves barátaim!

(Jajj tudom már! Bevillant! Hát kevés! Ami igaz az igaz, a három harmad jobb lett volna.
Na de kérem! Itt én vagyok a három harmad! Jajj gyorsan a számra csapok. Már-már úgy beszélek mint egy oligarcha. Mi? Jajj ez a rohadt papír! Ez még csak később jön. Szedd már össze magad baszod! 8 évet vártál és hagyod, hogy negatív gondolatok rontsák el ezeket a gyönyörű másodperceket. Pedig hányszor de hányszor elképzelted már ezt. Na, hol is vagyok? Ez az! )


Azt akartam kedves tudomásotokra hozni... ( Miért és mióta tegezem én ezeket ? De tényleg. Ezt a McDonaldsban tanultam? Miket beszélek! Aaaa...A Nemzeti Mangalica Kolbászsütödében. Picsába, folyton elkalandozom. Látszik , hogy kalandozó magyarok voltak az őseim. /Itt megint Mr. Bean mosoly, milyen színes is a nyelvünk.( némelyeké barna)/)
Khm!
Azt akartam kedves tudomásotokra hozni, hogy még sohasem látott összefogásról tettetek,tettünk,tettek, tettetve teszünk, tetszelegve tesztek tanubizonyságot.

GYŐZTÜNK!

 Tapsvihar, pezsgődurrogás, lászlólengetés ( fogadás kizárólag jobbról ), boldogságtól sugárzó arcok, babák, fiatalok, idősek akik szopják a gumicumit. És még örülnek is neki...

 Hát akkor ! Nincs más hátra bíztassuk őket:

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

 

Ha a fent említett csodálatos esemény nem történik meg akkor nem jön létre ez a blog sem. Ide írom ezután gondolataimat az országról és a világról amelyben élünk. Büntetésből!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mehrluft.blog.hu/api/trackback/id/tr921961448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása