Népünk hős védelmezője, szeretett kormányunk ismét kiterjesztette atyai karját és sietett más nemzetek problémájába belekotyogni. Történt ugyanis, hogy Taljánhonban az Emberi Jogok Európai bírósága megtiltotta a keresztek elhelyezését az állami iskolákban. Erre a kormány John Wayne-t megszégyenítő gyorsasággal csípőből tüzelt és azonnal normatív határozatot adott ki ( 1138/2010 /VII.1./) , amelyben szolidaritását fejezi ki

az Apostoli Szentszékkel és Olaszországgal.

 

MI VAN?! – szakadt ki a sikoly mellkasomból. A hit védelmezői!

Ezek? Akik annak idején „Csuhások térdre!” felkiáltással fogadták a kereszténydemokratákat a parlamentben?

Be ájtatosak lettek ezek a kurvázó, feleségverő, harácsoló, lopó, csaló  szemforgató farizeusok!

Ugyan már! – „ súgtam magamnak”. Hát nem ismered a tékozló fiú történetét?
Dehogynem. Az Úrnak is ezek a díszpéldányok a legkedvesebbek.

 

De akkor is! Ez legyen  az olaszok dolga. Azt csinálnak az idióta vallásukkal amit karnak, egészen addig amíg másokat nem baszkurálnak vele. Mert szerintem kurva nagy faszság az egész. Most nem szeretnék megbántani senkit, de a történelem bebizonyította, hogy teljesen fölösleges dolog. Arra jó csupán, hogy lehessen gyűlölködni, mások javait elszedni, az egyszerű ( és bonyolult) embereket manipulálni,ingyen dolgoztatni, háborúba küldeni , embertársuk ellen fordítani. Aki nem hiszi az lapozgassa csak a törikönyveket vallásháborúkról Európában és a Szent Földön ( Mekkora marhaság mi? Az egész Földnek szentnek kéne lennie) , inkvizícióról,  eretnekégetésről, boszorkányüldözésről, dzsihádról, tömeges öngyilkosságról, öngyilkos merénylőkről és folytathatnánk a sort a végetlenségig.

 

A minap Szijjártó Péter – ő az akinek a hangját és beszédstílusát ha háttal ülsz a tévének nem tudod megkülönböztetni Orbánétól. ( Oops! Máris vétettem a parancsolat ellen. Hiába vettem a számra Istenem nevét ) – azt találta dadogni a kecsege orra alatt, egy szocialista politikusnak címezve, hogy: -„ Akinek ez a legfontosabb dolga a jelen helyzetben, az adja vissza a képviselői fizetését.” ( Minden kecsegétől elnézést kérek.)

 

Akkor most? Ezeknek ez a legfontosabb? Ezek azok az  égető intézkedések amiről a vezír a győzelem napján a tömeg előtt beszélt? Kereszténykedni Olaszhonban? A fikaevő Berlusconi seggét sűrű nyelvcsapásokkal kicsárázni?

 

Nézz le a népedre te istenkirály! Nagyfényességű Ámon-ré! Itt éhbérért gürcölnek tűzoltók, mentősök, hentesek, ácsok ( az Úristen is ács ),  ápolónők, autószerelők, bolti eladók, szociális munkások, férfiak és nők, fiatalok és idősek. A néped! Dolgoznak mint egy állat és nem tudják kifizetni a rezsit baszod!  Neked meg ez a legfontosabb, hogy államvallást alapíts ???  Ezek a beteg gondolatok mikor születtek deformálódott agyadban?

A 8 éves vajúdásod alatt, amikor esténként álomba sírtad magad, amiért nem ülhetsz a trónon?

 

Add vissza a fizetésed, a milliárdos  vagyonod , a trónod, szaggasd meg ruháid,szórj homokot a fejedre és tagadd meg önmagad!

 

Talán megkegyelmez az Isten. Ha van…

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mehrluft.blog.hu/api/trackback/id/tr142142246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása