Ez van. Buci – szerintem retardált gyerekeknek adnak ilyen nevet – megint kottán vezetett. A folyton terhes Margit emlőjéből is ez folyik, úgyhogy nem is szándékom beállni a sorba hogy: dögöljön meg, főzzék meg elevenen aztán akasszák fel és belezzék ki, de minimum sitteljék le vagy legalább vegyék el a jogsiját örökre!
 
Császár Előd óta – na azzal egyszer találkoztam élőben 17 évvel ezelőtt állíthatom, hogy már akkor is egy idült hülye volt – tudjuk , hogy mindent meg lehet úszni. Ha van pénzed./ Ha nincs akkor csoki lopásért is úgy megmázsálnak, hogy teknősbéka korodban jössz ki a kóterból. És olyat kulázol mint egy VIM-es doboz./ Még akkor is ha bepipázva vezettél. Még akkor is ha közben kinyiffan egy zsernyák. Mert :
 
 
„Minden állat egyenlő, de egyes állatok egyenlőbbek a többinél.” 
( George Orwell : Állatfarm )
 
A mi Bandink 2002-ben is vezetett részegen. És itt jön ami engem megfogott. Utána megkérdezték, tőle hogy ugye ilyet többet nem csinál. András hatalmas önismeretről tanúbizonyságot téve így szólt: -„ Ezt nem állíthatom, hogy többé nem történik meg, mert ha mégis akkor azzal szembesítenének, hogy hazudtam.” Vagy valami hasonlót.
 
Na itt belemerültem a filóba. Miért nem mondta, hogy hú soha többé nem teszek ilyet? Miért nem érezte legalább akkor úgy, hogy eszembe sincs többé piásan beülni a volán mellé? Hogy ez még egyszer nem fordulhat elő. Ennyire tisztában van a korlátaival? Vagy ennyire leszarja? Az RTL Klub narrátora szerint talán előre látta a jövőt.
Ezt bizonyára csak ő tudja…
 
Azzal vannak tele a hírek, hogy bocsánatot kért mindenkitől. De ki a faszomtól? Tőlem? Tőled?
Mert az öreg szivart akinek ripityára törte a lábát  még csak fel sem hívta. Állítólag.
Akkor kitől kér ez bocsánatot?
 
Ma ismét riport vele, szánom-bánom pofa, nyavalygás, hogy nem vezetheti az újabb kornyikálós műbalhét,ketté tört az élete bla-bla-bla. A riporter megkérdi: - Úgy érzed végre, hogy megtanultad a leckét?
 
Válasz : Kényszeredett hülye röhögés, vállrándítás, tanácstalanságot tükröző fintor.( Snitt! )
 
Vajon most mit látott a jövőben ?
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mehrluft.blog.hu/api/trackback/id/tr391991418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása