Jobbik vagy ballik?

2010.05.01. 14:25

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Én nem értem ezeket a kommunistákat! Ezeknek semmi nem jó.

 
 Hogy mondod? Hogy kik a kommunisták? Ööö.izé.. Gyakorlatilag mindenki aki nem fideszes vagy jobbikos. Igen. Jó, jó bocsánat. Valóban kihagytam. Vagy kereszténydemokrata. De most komolyra. Van ilyen is? Igaz, igaz két különböző párt. Hogy miben különböznek? Az még nem derült ki az elmúlt években. Hogy az LMP-sek sem kommunisták? Majd lesznek kérném tisztelettel… Az SZDSZ meg az MDF ? Azok már nincsenek. Milyen rendszerváltó pártok? Úgy pofán váglak kisfiam ha beszélsz itt nekem hülyeségeket… Hát nem nézel TV-t? Viktor bácsi megmondta: A rendszerváltás 2010. április 25-én jött létre. Mi? Tényleg kapsz egy maflást most már te kölök! Mi az hogy ők 90 óta már egyszer hatalmon voltak?! Ez a gyerek egy KISZ-es esküszöm… Megzavarták az agyát az izraeli kémrepülők…
 
 
Szóval ezek mindenbe belekötnek.
Még hogy a gárdisták SS egyenruhában parádéznak! Megáll az ész. Ilyen butaságot. Ez hagyományőrző népi öltözék te csacska. Fekete mellény, fehér ing, fekete nadrág, gumicsizma. Igen. Mint annak idején az ünnepélyen. Jó akkor bakancs.
 
Már megint ez a szemtelen gyerek. Mi az, hogy parasztszerkó?!
 
Ilyen emberek kellenek a politikába mint ezek. Akik fedhetetlenek, jóravalóak és a magyarok érdekeit képviselik.
 
Jajj már! Hogy beintenek a feszület alatt? Diákcsíny!
Füvezett? Az biztosan tradicionális érték nálunk. Hogy nemrég még liberális szennynek hívták ugyanezek a drogok legalizálását? Valamit félrehallottál kisfiam…
Mit csinált a pöcsével? Pumpával szívogatta minenki előtt? Az a kép hitvány hamisítvány.
Helótázott? Na és? Göröghonban vannak helóták. Hééélóták is! Csak biztos nem dolgoznak elég „sörényen”. Meg is nézhetik most magukat!
Na mennyé (sic!) innen a vörös csillagoddal játszani!
 
Miért lenne az baj, hogy a kislány pornózott. Hogy mondod? Négerrel is? Na és! Rasszista vagy?! Lányokkal is? Homofób vagy?!
Különben is ez az előtt volt hogy belépett.
Közben kiderült, hogy azután is? Ugyan-ugyan. Csak oktatófilmet készítettek vele a magyar anyáknak. Igen! Képzeld el, hogy fogy a magyar. Nem úgy. Úgy hízik.
Mégis csak be kell mutatni mi a megoldás. Mi? A szájában nem kel ki? Afrikai szájköltő sügerekről nem hallottál még,mi?
Buzikkal ölelkezett a melegfelvonuláson Kanadában? Már megin’ homofób!
 Hol van ilyen a Bibliában?
 
Nem fizettek adót a cégükben? Na és! Sokan nem fizetnek.
Be akarták tiltani az RTL-t? Nézd a Tv2-t ! Vagy az m1-et.
 
Hogy ez így együtt már sok? Hogy még hatalomra sem kerültek aztán máris sok van a rovásukon? Hogy ilyenek nem valók a politikába? Mert mi lesz belőlük később?
 
Nem is olyan hülye ez a gyerek…

A bejegyzés trackback címe:

https://mehrluft.blog.hu/api/trackback/id/tr831966534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása