Nem szedte gyógyszerét

2010.07.03. 16:50

 

 

Észrevetted? Egyre többször hangzik el ez a mondat a híradóban. Szellő Csupakékszem István vagy Erős Észbontó seggű Antónia, vagy akárki kissé féloldalt áll, a pulpitusra támaszkodik és benyögi:- Híradónk értesülése szerint  már 2 hete nem szedte gyógyszerét az a férfi… és innentől jön a változó. A mondat eleje azonban úgy tűnik állandó.
Akkor is így kezdték amikor a manuszkám egy macsétével  tőből lecsapta a karját annak az ipsének aki a nőjét hegesztgette. Fényes nappal az utcán.( Mármint akkor csapta le. ) De akkor is ez volt a bevezető mondat, amikor a pécsi egyetemen a srác úgy döntött, hogy szelektálni kéne a komákat a csoportban. Szemétkedtek vele ugyanis. És a hangok a fejében szóltak , hogy ez tűrhetetlen. Meg is eresztett egy laza sortüzet.
Hát sajnos az” igazi magyarság” körében is tombol ez a probléma, mert Erdélyben isten szolgája is elfelejtette bevenni a pirulákat. El is vágta mindkét kisgyereke nyakát mint a csirkének. Gondolom az Úr egy percre elbóbiskolt és a Sátán hatalmába kerítette ezt a jámbor életű tiszteletest…
Az jutott eszembe, hogy abban a  szemét, mocskos kommunista ( Sic!) érában  meg tudták oldani, hogy ezek a zombik bevegyék a kibaszott gyógyszerüket. És ha véletlen ez nem sikerült volna akkor max annyi történhetett, hogy Nagy Sándor megvívott Napoleonnal a 13-as kórteremben. Mert , hogy a lábukat nem tehették az utcára az ilyen elemek az tuti. A rohadt diktatúra nem engedte. Ilyen szemét világ volt. Szabadság nulla.
Igaz nem is állt a nagy nyilvánosság elé Lenkei Szcientológiai ne szedjé’ gyógyszert hanem az én vitaminomat mert attól lesz jó Gábor, és nem habosította a nyálát, hogy be kell zárni a Lipótot.
De nem igaza van? Há’ a szabadságjogok lábbal tiprása, hogy egy dilinyóst bezárjanak és ne tudja párját ritkítani egy macsétével mondjuk – hogy stílszerűek legyünk- a Vértanuk terén.
Na de most már minden másként lesz. Hivatalában az új kormány.
Apropó. Örömmel venném, ha valaki meg tudná mondani, hogy I. Viktor mióta nem szedi a gyógyszerét…
 

A bejegyzés trackback címe:

https://mehrluft.blog.hu/api/trackback/id/tr992127342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása